Maak kennis met C.J. Alblas Hovenier,
grensverleggend in groen

Aanleg en onderhoud van tuinen is een vak apart! Allerlei elementen in de tuin stellen hun eigen eisen. Er komt pas een mooi geheel tot stand als er rekening gehouden wordt met al die eisen: planten moeten de goede grond hebben, op een goede plaats staan; uw terras moet zo gesitueerd zijn dat u voldoende zon en schaduw heeft, maar ook de doorkijkjes in de tuin moeten zodanig zijn dat u er vanaf uw terras van kunt genieten. Kortom, een tuin op de goede manier construeren is een niet eenvoudig. Dat vraagt om vakmanschap. Vakmanschap van C.J. Alblas Hoveniers.

Kenismakingsaanbod
Maak nu kennis met de grensverleggende dienstverlening van C.J. Alblas Hovenier en ontvang:

  • A: een gratis tuinbeurt bij opdracht tuinaanleg of
  • B: € 50,- korting bij opdracht boven € 750,-

Werkwijze
Wanneer u contact opneemt met C.J. Alblas kunt u verwijzen naar 'kennismakingsaanbod' en voor welke aanbieding u kiest A of B.

Voorwaarden

  • Dit kennismakingsaanbod is bedoeld voor particulieren en bedrijven die in het verleden nog nooit klant zijn geweest bij C.J. Alblas Hovenier.
  • Bij particulieren zijn de bedragen inclusief BTW, bij bedrijven exclusief BTW.
  • Het kennismakingsaanbod is gelding tot en met september 2010. De uitvoering van de opdracht dient voor 1 januari 2011 te zijn aangevangen door C.J. Alblas Hovenier.

Heeft u vragen of wilt u profiteren van dit kennismakingsaanbod? Neem dan contact op met C.J. Alblas Hovenier. Klik hier voor meer informatie over C.J. Alblas Hovenier.